Det siger klienterne:

Mand

47 år

Jeg har gået i et forløb hos Lotte i forhold til min angst. Jeg har rykket mig mere i de ca. 4 måneder jeg har gået hos Lotte, end alt muligt andet jeg har prøvet de sidste 10 år. Jeg oplever en nærværende, empatisk og faglig dygtig terapeut, der gør sit bedste for at hjælpe mig både i forhold til at støtte mig, udfordre mig og give mig brugbare og konkrete redskaber. Jeg har været virkelig glad for forløbet og er super taknemmelig over den hjælp jeg har fået. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre der er på udkig efter en dygtig terapeut.

Kvinde 

44 år

Jeg fandt virkelig min vej og min power den fredag morgen, efter sidste parterapi. Det har været en helt vild fantastisk rejse de sidste især 1 1/2 uge. Jeg har endelig forstået alt det jeg har læst om de sidste 7-8 år. Kæmpe aha oplevelse! At vælge glæde til og fokusere på alt det positive omkring mig - og der er heldigvis SÅ meget. Jeg føler power og hjernero. Jeg er glad, sådan virkelig glad! Har fået en kæmpe ro i kroppen og lever ikke i frygten. Det er fuldstændig fantastisk og det spreder sig som ringe i vandet.

 
Kvinde

42 år

Jeg har oplevet stor faglig kompetence fra Lotte, da jeg havde brug for hjælp i mit arbejdsliv. Hun hjalp mig med at sætte ord på mine følelser og behov, og har fyldt min rygsæk med værktøj som gjorde mig i stand til at vælge den vej, der var den rigtige for mig. Lotte er god til at gøre mine udfordringer overskuelige og bringe mig til det umiddelbare. Jeg er helt vild med Lottes både direkte og kærlige facon, og vil til en hver tid både anbefale hende til alle andre samt bruge hende igen

Kvinde

27 år

Jeg har været i et givende forløb hos Lotte i foråret 2021. Lotte er kompetent, empatisk og sjov - og giver sig tid til at lytte, men stiller også de rigtige spørgsmål, som sætter tankerne i gang både under og efter sessionerne. Jeg giver mine varmeste anbefalinger!

Kvinde

33 år - Deltager i Kvindegruppe

Tak for nogle hyggelige og spændende torsdage i jeres selskab. Jeg er altid gået opløftet og glad fra kvindegruppen. Stemningen har været god og tryg. Jeres metoder og tilgange har beriget og udfordret mig. Jeres egne og de andre kvinders personlige historier har jeg kunne spejle mig i. Jeg synes det var dejligt, at fokus i gruppen ikke var ikke rettet mod bruddet og fortiden, men mod mig som menneske. Det var skønt med et frirum hvor mine håb og drømme kunne få plads midt i en svær situation. I formåede at skabe en måde at snakke og være sammen på som var varm og givende. En masse godt har jeg taget med mig.

Kvinde

48 år

Jeg var rigtigt glad for mine 3 terapi sessioner hos Lotte. Lotte har en meget professionel og empatisk tilgang til terapien. Hun får med det samme en til at føle sig afslappet og tryg. Hun er rigtigt god til at spørge ind til en og finde ind til årsagen og dermed opstår der åbninger til at komme videre. Alt i alt en rigtigt god oplevelse, jeg kan varmt anbefale Lotte som terapeut.

 
Kvinde

42 år - Deltager i mindfulnessgruppe

En fantastisk god måde at starte ugen på! Jeg kom virkelig til stede og i ro med Lottes milde måde at guide på. Gik ud i dagen med glæde og energi. Anbefales!

Kvinde

44 år - Deltager i mindfulnessgruppe

Jeg blev guidet gennem en mindfulness meditation i dag, og det var fantastisk! Kan varmt anbefales!

Jeg glæder mig til at møde dig!

Jeg tager imod alle typer af klienter, par, unge, ældre, mænd og kvinder. Mange af mine klienter har en rigtig god selvforståelse, men trods selvindsigt og omhu er det alligevel ikke rigtigt lykkedes at knække koden. Den kode knækker vi sammen, så du får adgang til de ressourcer der skal til for at realisere, hele eller ændre på det du har brug for. 

Du er præcis hvor du skal være!  Vi skal ikke ændre på dig, tværtimod! Den største øjenåbner ar ofte at få øje på sig selv! Din sande kerne, dit inderste væsen og dybeste længsel. Det vi skal ændre på er dine strategier, det som står i vejen og skygger for, at du kan leve det liv du drømmer om og stå stærk i dig selv!