Parterapi

Slip fri af fastlåste mønstre, genskab tillid, tryghed og en åben kommunikation

Effektiv parterapi i trygge rammer

I forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut skrev jeg speciale i parforhold og kærlighed, med fokus på tilknytningsmønstre, og det vi ubevidst forsøger at realisere og forløse i vores parforhold.

På det konkrete plan handler rigtig mange problemer i parforholdet om misforståelser og dårlig kommunikation. Mange udvikler en opfattelse af at kende sin partner så indgående, at det ikke længere er nødvendigt at spørge og nysgerrigheden på hinanden forsvinder. Heraf følger diskussioner om at få ret og placere skyld, og kritik, bebrejdelser og skuffelser fylder mere og mere. Fokus bliver på at få partneren til at ændre sig, så man selv kan få det godt igen. Dette påvirker trygheden, tilliden og det kærlige udgangspunkt. En ond spiral som er svær at bryde.
I parterapien undersøger vi de dybere intentioner bag jeres konflikter. Vi tager ansvaret hjem til jer hver især: 
 • Hvad er det for behov og længsler som ikke er blevet mødt? 
 • Hvad skal der til, for at I kan genvinde tillid, tryghed og intimitet og begynde at udtrykke jer fra et mere sandt og kærligt sted?
Vi kigger ligeledes på jeres hverdagsstrukturer,  og I kommer til at indgå aftaler med hinanden, som i begge kan stå inden for. Hverdagslogistik, familieliv, fælleskab og samhørighedsfølelse, kærlighed og sexliv altid går hånd i hånd.

Terapien tager afsæt i jer som par og jeres særlige situation, hvad enten I er i en svær krise og har brug for at udforske om I skal fortsætte sammen eller hver for sig, eller blot ønsker at få det bedste ud af jeres parforhold.

Få en gratis forsamtale
Line & Marcus 

Parterapi sammen 

"Vores terapi forløb hos Lotte har været over al forventning. Vi kan kun stærkt anbefale hende. Lotte fik trukket os igennem "krisen" sammen, selvom vi var langt væk fra hinanden, og har fået os tættere på hinanden igen. Vi har begge følt os utrolig tilpas, velkomne, og i den grad forstået og accepteret. Vi har fået åbnet "sindet", vi har talt svære ting igennem, vi har simpelthen fået den bedste hjælp igennem en svær tid i vores liv - Fra hjertet, mange tusind tak"

Louise 44 år

Forløb med partner og individuelt

"Jeg fandt virkelig min vej og min power den fredag morgen, efter sidste parterapi. Det har været en helt vild fantastisk rejse de sidste især 1 1/2 uge. Jeg har endelig forstået alt det jeg har læst om de sidste 7-8 år. Kæmpe aha oplevelse! At vælge glæde til og fokusere på alt det positive omkring mig - og der er heldigvis SÅ meget. Jeg føler power og hjernero. Jeg er glad, sådan virkelig glad! Har fået en kæmpe ro i kroppen og lever ikke i frygten. Det er fuldstændig fantastisk og det spreder sig som ringe i vandet. "

Parterapi sammen og hver for sig

Når jeg har par i forløb tilbyder jeg både par-samtaler og individuelle samtaler som en del af forløbet. Lad os tale om, hvad der passer jer bedst. 

Alene i parterapi

Jeg tager selvfølgelig også imod dig som har brug for at tale om dit parforhold alene, og ønsker at arbejde med dig selv. Eller dig som synes kærlighed og parforhold er svært og derfor ønsker at arbejde med dig selv i forhold til fremtidige forhold.

Et forløb vil oftest komme omkring følgende punkter:  

 • Det særlige ved jer som par, jeres kærlighedshistorie.
 • Overblik og kortlægning af dynamikker fælles og individuelle.
 • Mønstre og rollefordeling, hvad truer jer og hvad er jeres styrker og ressourcer.
 • Hvilket par ønsker I at være og vejen dertil: Værktøjer & metoder
 • Integration og fremtid.
 • Opfølgning 

Priser Parterapi

 • Parterapi: (90 min.) 1.495,-
 • Individuel parterapi (60 min.) 849,-
 • Parforløb: 3 sessioner (90 min.) 4.195,-
 • Parforløb: 5 sessioner (90 min.) 6.995,-
 • Parforløb: 4 par-sessioner (90 min.) + 4 individuelle (60 min.) 8.495,-
Hanne 50 år

Individuelt forløb om parforhold

"Kære Lotte, tak for et godt forløb, jeg har opnået en markant forskel på den gode måde i mit parforhold. Og det langt hurtigere, end jeg havde turde drømme om"

Kontakt og Bestil tid

Sådan bestiller du tid:

 • Send mig en besked via formularen, tilføj ønsker til tidspunker og dage som passer dig/jer
 • Skriv om du ønsker tid til en session (60/90 min.) eller en gratis telefonisk forsamtale (20 min.)
 • Jeg besvarer din henvendelse senest efterfølgende dag
 • Du er også velkommen til at ringe eller sende en sms.

Nærværende samtaler
Mærkbare forandringer

 • Kom i gang med dit forløb inden for en uge
 •  Trýg start - Gratis telefonisk forsamtale (20 min.)  
 • Få effektiv hjælp af kompetent Psykoterapeut MPF
* MPF-titlen betyder at jeg er medlem og godkendt af Dansk Psykoterapeut forening. Din garanti for at jeg lever op til en lang række kriterier i forhold til uddannelse, erhvervserfaring og etiske retningslinjer. Ligeledes er den terapi jeg driver baseret på forskning og anerkendte teorier og metoder.   
Min klinik

Hvidovrevej 137, 2. sal

2650 Hvidovre

Danmark

E-mail
Ring eller sms