Parterapi - Sammen og individuelt

Slip fri af fastlåste mønstre - Genopret tillid, tryghed og en åben kommunikation!

I forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut skrev jeg speciale i parforhold og kærlighed, med fokus på tilknytningsmønstre, og det vi ubevidst forsøger at realisere og forløse i vores parforhold.
På det konkrete plan handler rigtigt mange problemer i parforholdet om misforståelser og dårlig kommunikation. Mange udvikler en opfattelse af at kende sin partner så indgående, at det ikke længere er nødvendigt at spørge og nysgerrigheden på hinanden forsvinder. Heraf følger diskussioner om at få ret og placere skyld, og kritik, bebrejdelser og skuffelser fylder mere og mere. Fokus bliver på at få partneren til at ændre sig, så man selv kan få det godt igen. Dette påvirker trygheden, tilliden og det kærlige udgangspunkt. En ond spiral som er svær at bryde.
I parterapien undersøger vi de dybere intentioner bag jeres konflikter. Vi tager ansvaret hjem til jer hver især. Hvad er det for behov og længsler som ikke er blevet mødt? Hvad skal der til, for at I kan genvinde tilliden, trygheden og intimiteten, og begynde at udtrykke jer fra et mere sandt og kærligt sted.
Terapien tager afsæt i jer som par og jeres særlige situation, hvad enten I er i en svær krise, og måske ønsker at bruge terapien til at udforske om i skal blive sammen eller fortsætte hver for sig, eller I blot ønsker at få det bedste ud af jeres parforhold. 
 
Book en  en gratis telefonisk forsamtale på 20 min. 
Line & Marcus 

Parterapi sammen 

"Vores terapi forløb hos Lotte har været over al forventning. Vi kan kun stærkt anbefale hende. Lotte fik trukket os igennem "krisen" sammen, selvom vi var langt væk fra hinanden, og har fået os tættere på hinanden igen. Vi har begge følt os utrolig tilpas, velkomne, og i den grad forstået og accepteret. Vi har fået åbnet "sindet", vi har talt svære ting igennem, vi har simpelthen fået den bedste hjælp igennem en svær tid i vores liv - Fra hjertet, mange tusind tak"

Louise 44 år

Forløb med partner og individuelt

"Jeg fandt virkelig min vej og min power den fredag morgen, efter sidste parterapi. Det har været en helt vild fantastisk rejse de sidste især 1 1/2 uge. Jeg har endelig forstået alt det jeg har læst om de sidste 7-8 år. Kæmpe aha oplevelse! At vælge glæde til og fokusere på alt det positive omkring mig - og der er heldigvis SÅ meget. Jeg føler power og hjernero. Jeg er glad, sådan virkelig glad! Har fået en kæmpe ro i kroppen og lever ikke i frygten. Det er fuldstændig fantastisk og det spreder sig som ringe i vandet. "

 

Parterapi sammen, hver for sig eller alene?

Når jeg har par i forløb tilbyder jeg både par-samtaler og individuelle samtaler som en del af forløbet. Lad os tale om hvad der passer jer bedst. Jeg tager selvfølgelig også imod dig som har brug for at tale om dit parforhold alene, og ønsker at arbejde med dig selv. Eller dig som synes kærlighed og parforhold er svært og derfor ønsker at arbejde med dig selv i forhold til fremtidige forhold.

Et forløb vil oftest komme omkring følgende punkter:  

  • Det særlige ved jer som par, jeres kærlighedshistorie.
  • Overblik og kortlægning af dynamikker fælles og individuelle.
  • Mønstre og rollefordeling, hvad truer jer og hvad er jeres styrker og ressourcer.
  • Hvilket par ønsker I at være og vejen dertil.
  • Integration og fremtid.

Book en gratis forsamtale

Jeg glæder mig til at høre fra dig eller jer!