Parterapi

I forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut skrev jeg speciale i parforhold og kærlighed, med særligt fokus på tilknytningsmønstre og det vi ubevidst forsøger at realisere og forløse i vores parforhold.
På det konkrete plan handler rigtigt mange problemer i parforholdet om misforståelser og dårlig kommunikation. Mange udvikler en opfattelse af at kende sin partner så indgående, at det ikke længere er nødvendigt at spørge og nysgerrigheden på hinanden forsvinder. Heraf følger diskussioner om at få ret og placere skyld, kritik, bebrejdelser og skuffelser fylder mere og mere. Fokus bliver på at få partneren til at ændre sig, så man selv kan få det godt igen. Dette påvirker trygheden, tilliden og det kærlige udgangspunkt. En ond spiral som er svær at bryde.
I parterapien undersøger vi den dybere intention bag jeres konflikter. Vi tager ansvaret hjem til jer hver især, hvad er det for behov og længsler som ikke er blevet mødt og hvad skal der til, for at I kan genvinde tilliden, trygheden og intimiteten, og begynde at udtrykke jer fra et mere sandt og kærligt sted.
Terapien tager afsæt i jer som par og jeres særlige situation, hvad enten I er i en svær krise, eller blot ønsker at få det bedste ud af det jeres parforhold. 

Et forløb vil oftest komme omkring følgende punkter:  

  • Det særlige ved jer som par, jeres kærlighedshistorie.
  • Overblik og kortlægning af dynamikker fælles og individuelle.
  • Mønstre og rollefordeling, hvad truer jer og hvad er jeres styrker og ressourcer.
  • Hvilket par ønsker I at være og vejen dertil.
  • Integration og fremtid.

Parterapi sammen, hver for sig eller alene

Når jeg har par i forløb tilbyder jeg både par-samtaler og individuelle samtaler som en del af forløbet. Lad os tale om hvad der passer jer bedst. Jeg tager selvfølgelig også imod dig som har brug for at tale om dit parforhold alene og ønsker at arbejde med dig selv. Eller dig som synes kærlighed og parforhold er svært og derfor ønsker at arbejde med dig selv i forhold til fremtidige forhold.

I kan benytte jer af en gratis for-samtale i forhold til at planlægge jeres forløb.

Jeg glæder mig til at møde jer!


" Jeg fandt virkelig min vej og min power den fredag morgen, efter sidste parterapi. Det har været en helt vild fantastisk rejse de sidste især 1 1/2 uge. Jeg har endelig forstået alt det jeg har læst om de sidste 7-8 år. Kæmpe aha oplevelse! At vælge glæde til og fokusere på alt det positive omkring mig - og der er heldigvis SÅ meget. Jeg føler power og hjernero. Jeg er glad, sådan virkelig glad! Har fået en kæmpe ro i kroppen og lever ikke i frygten. Det er fuldstændig fantastisk og det spreder sig som ringe i vandet. "

 Kvinde 44 år