PSYKOTERAPI  
Nærværende samtaler -
Mærkbare forandringer!

Slip fri af overtænkning, indre uro og dårlig samvittighed, træf beslutninger med klarhed og sæt sunde grænser for menneskerne i dit liv!

 • Kom i gang med dit forløb  inden for en uge
 •  Trýg start - Gratis telefonisk forsamtale (20 min.)  
 • Få effektiv hjælp af kompetent Psykoterapeut MPF

Få din gratis forsamtale (20 min.) 

Ring eller send mig en sms

Måske kan du genkende: 

 • Følelsen af at blive overvældet og fanget i en ond spiral af bekymrende tanker og følelser. Du kan gentage den samme negative og bekymrende tankeproces, uden at finde en løsning, hvilket kan gøre dig urolig, irriteret og ængsteligt.
 • Selvkritiske og negative tanker og følelser af ikke at være god eller dygtig nok, og ikke at slå til, oplevelser af at det er din skyld, når noget går galt og dårlig samvittighed til følge.  
 • Katastrofetænkning, du tænker ofte det værste scenarie, selv når der ikke er fare på færde kan din hjerne kredse om mulige fremtidige scenarier. Følelser af frygt og uro næres og sætningen hvad nu hvis.. kender du alt for godt.
 • Utryghed i relationer og samvær med andre, du sammenligner dig med andre, og har mange tanker om hvordan andre oplever dig, eller hvad de tænker om dig. Du efteranalyserer samtaler og er ofte i tvivl om det du sagde kunne misforstås eller var uklart.
 • Usikkerhed, mistillid og tvivl, du kan let blive usikker på egne evner, vurderinger og beslutninger, og frygter at træffe forkerte valg, selv ved mindre beslutninger. Du tjekker mange ting efter en ekstra gang.
 • Social tilbagetrækning eller distance, ubevidst eller bevidst føler du dig usikker, bange for at blive dømt eller afvist af andre. Du mangler generelt tillid i samværet med andre og er ofte lidt på vagt.
 • Fysisk ubehag, som hjertebanken, rysten, sveden, maveproblemer, træthed og søvnløshed. Hvilket i sig selv fører til yderligere bekymring.

Vil du have et liv med indre ro, klarhed til gode beslutninger og tydelige grænser, stærkt selvværd og sunde relationer?


Jeg har hjulpet masser før dig, og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig!

Jeg er udannet Psykoterapeut MPF og har specialiseret mig i at hjælpe mennesker som kæmper med:

 • Overtænkning, dårlig samvittighed, grænsesætning , udfordret selvværd
 • Krise og udfordringer i parforhold, kærlighedsliv og relationer
 • Symptomer som stress, angst, uro og tankemylder 

Jeg er psykoterapeut MPF

MPF-titlen betyder at jeg er medlem og godkendt af Dansk Psykoterapeut forening. Din garanti for at jeg lever op til en lang række kriterier i forhold til uddannelse, erhvervserfaring og etiske retningslinjer. Ligeledes er den terapi jeg driver baseret på forskning og anerkendte teorier og metoder.    

https://psykoterapeutforeningen.dk/om-psykoterapi-2/hvad-er-en-psykoterapeut-mpf/

" Jeg har været i forløb hos Lotte og oplevede allerede fra første samtale at blive grebet, rummet, forstået og accepteret præcis som den jeg er og med de problematikker jeg kom med.

Jeg kan bestemt anbefale Lotte, hendes varme, støtte og kærlige tilgang har gjort mig meget tryg og kun hjulpet mig i den rigtige retning"

Linea 35 år, relationer, selvværd, tankemylder

"Jeg havde ingen erfaring med at tage til terapi eller snakke med en professionel. Jeg var meget i tvivl om jeg egentligt havde brug for det - alt gik jo ‘fint nok’. Bortset fra de få dage jeg var trist og i dårligt humør, uden at vide hvorfor. Hvis du overvejer terapi, men du føler det er lidt grænseoverskridende at booke det første møde - måske fordi du ikke synes du har behov (trods du læser dette) - så kan jeg oprigtigt sige at Lotte er den rigtige at tale med " 

Rasmus 32 år, Selvværd, parforhold, overtænkning

Kontakt mig:

 • Alle henvendelser besvares indenfor 24 timer
 • Gratis telefonisk forsamtale (20 min.) 
 • Du kan starte i et forløb inden for en uge
 • Vi mødes i mine skønne lokaler i Hvidovre
 • Oline sessioner foregår via teams

Jeg ser frem til at høre fra dig :-) 

Grundigt, nænsomt og effektivt, sådan arbejder jeg: 

I terapien skal vi ikke ændre dig! 

Tværtimod er det som ofte heler og ændrer mest, at få øje på dig selv, din sande kerne, dit inderste væsen og dybeste længsel. Det vi skal ændre på, er det som står i vejen for, at du kan leve i sund balance og nærvær med dig selv, dine relationer og din virkelighed. 

Jeg hjælper dig med at bevidstgøre de strategier, overbevisninger og tankemønstre som du har bygget op gennem livet, for at passe på dig selv. Du vil få øje på hvad der spænder ben for dig, nu hvor du er et andet sted i livet, og har behov for et andet beredskab og nye værkstøjer.

Jeg tager afsæt i dig og din livssituation og tilpasser terapien til denne. Vi undersøger dine tanker, følelser og kropsfornemmelser i forhold
til de udfordringer du står over for. Med spørgeteknikker og forskellige
øvelser og værktøjer, åbner jeg nænsomt op for det svære, udfolder de ressourcer
du har brug for og ændrer og regulerer det som har taget overhånd. 

Du fortjener at stå stærkt i dit liv nu!  og jeg ser frem til at høre fra dig!

Kvinde

33 år, Tankermylder, selvværd, relationer 

Lotte har jeg været hos nogle gange, hun formårede omgående at skabe et rum der var vores, og jeg var tryg med det samme! Jeg er benovet over hvor autentisk, nærværende og imødekommende lotte har været.  Lotte har en fantastisk teknik til at få stillet de rigtige spørgsmål, få mig til at reflektere og være i proces efterfølgende. Allerede nu, ved hun hvad vi skal næste gang jeg kommer - det er altså fantastisk!

Lotte, hun dur, hun er der når du er klar!

Mand 

47, Overtænkning og angst

Jeg har gået i et forløb hos Lotte, i forhold til min angst. Jeg har rykket mig mere i de ca. 4 måneder jeg har gået hos Lotte, end alt muligt andet jeg har prøvet de sidste 10 år. Jeg oplever en nærværende, empatisk og faglig dygtig terapeut, der gør sit bedste for at hjælpe mig både i forhold til at støtte mig, udfordre mig og give mig brugbare og konkrete redskaber. Jeg har været virkelig glad for forløbet og er super taknemmelig over den hjælp jeg har fået. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre der er på udkig efter en dygtig terapeut.

 
Kvinde

30 år, overtænkning, selvværd, relationer

Jeg er en kvinde på 30 år der har haft et effektivt forløb hos Lotte. Samtalerne med Lotte var med til at få mig til at reflektere konstruktivt over mit liv og finde det positive frem.

Stor anbefaling fra mig!

Kvinde

23 år, angst, selvværd, overtænkning

Jeg henvendte mig til Lotte, fordi angsten havde fået lov til at styre min hverdag. Her blev jeg mødt af en empatisk, mild og nærværende terapeut, som jeg med det samme havde stor tillid til.

Hos Lotte følte jeg mig imødekommet og forstået, fordi hun var god til at lytte og spørge ind til tingene, så jeg fandt ind til de dybere årsager. Det gav mig modet til at arbejde med de sårbare ting, som Lotte på en meget fin og mild måde hjalp mig igennem med.

Jeg er enormt glad for det forløb, jeg har været i hos Lotte, og jeg giver mine varmeste anbefalinger herfra!

Adresse:

Hvidovrevej 137, 2. sal

2650 Hvidovre

E-mail:
Telefon Ring / Sms: