Individuel terapi

Drømmer du om et liv med indre ro, stærkt selvværd og sunde relationer?

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig som kæmper med:

  • Stress, angst, uro og tankemylder
  • Lavt selvværd, overtænkning og grænsesætning
  • Krise og udfordringer i parforhold, kærlighedsliv og relationer

Kontakt mig for en gratis og uforpligtende forsamtale på 20 min. pr. tlf.

Ring / Sms 

" Jeg har været i forløb hos Lotte og oplevede allerede fra første samtale at blive grebet, rummet, forstået og accepteret præcis som den jeg er og med de problematikker jeg kom med.
Jeg kan bestemt anbefale Lotte, hendes varme, støtte og kærlige tilgang har gjort mig meget tryg og kun hjulpet mig i den rigtige retning"

Kvinde 35 år, tankemylder, selvværd, relationer

Lotte Kirkebye - Psykoterapeut MPF Varmt velkommen - Få en tid inden for tre hverdage!

Måske kan du genkende: 

  • Følelsen af at blive overvældet og fanget i en ond spiral af bekymrende tanker og følelser. Du kan gentage den samme negative og bekymrende tankeproces, uden at finde en løsning, hvilket kan gøre dig urolig, irriteret og ængsteligt.
  • Selvkritiske og negative tanker og følelser af ikke at være god nok, dygtig nok og ikke at slå til, oplevelser af at det er din skyld, når noget går galt og dårlig samvittighed til følge.  
  • Katastrofetænkning, du tænker ofte det værste scenarie og selv når der ikke er fare på færde kan din hjerne kredse om mulige fremtidige scenarier. Følelser af frygt og uro næres herved og sætningen hvad nu hvis.. kender du alt for godt.
  • Utryghed i relationer og samvær med andre, du sammenligner dig med andre, og har mange tanker om hvordan andre oplever dig, eller hvad de tænker om dig. Du efteranalyserer samtaler og er ofte i tvivl om det du sagde kunne misforstås eller var uklart.
  • Usikkerhed, mistillid og tvivl, du kan let blive usikker på egne evner, vurderinger og beslutninger, og frygter at træffe forkerte valg, selv ved mindre beslutninger. Du tjekker mange ting efter en ekstra gang.
  • Social tilbagetrækning eller distance, ubevidst eller bevidst føler du dig usikker eller bange for at blive dømt af andre. Du mangler generelt tillid i samværet med andre og er ofte lidt på vagt.
  • Fysisk ubehag, som hjertebanken, rysten, sveden, maveproblemer, træthed og søvnløshed. Hvilket i sig selv fører til yderligere bekymring.

Husk at du ikke er alene, og at det er symptomer og tilstande som kan føles fastlåste, men de er faktisk til at ændre på!  

Jeg tager imod klienter i alle aldre! 

Grundigt, nænsomt og effektivt, sådan arbejder jeg: 

I terapien skal vi ikke ændre dig! 

Tværtimod er det som ofte heler og ændrer mest, at få øje på dig selv, din sande kerne, dit inderste væsen og dybeste længsel. Det vi skal ændre på, er det som står i vejen for, at du kan leve i sund balance og nærvær med dig selv, dine relationer og din virkelighed. 

Jeg hjælper dig med at bevidstgøre de strategier, overbevisninger og tankemønstre som du har bygget op gennem livet, med  en positiv intention om at passe på dig og give dig tryghed i forhold til de oplevelser og erfaringer du har gjort dig. Derved vil du også få øje på hvad der spænder ben for dig, nu hvor du er et andet sted i livet og har behov for et andet beredskab og nye værkstøjer.

Jeg tager afsæt i dig og din livssituation og tilpasser terapien til denne. Vi undersøger dine tanker, følelser og kropsfornemmelser i forhold
til de udfordringer du står over for. Med spørgeteknikker og forskellige
øvelser og værktøjer, åbner jeg nænsomt op for det svære, udfolder de ressourcer
du har brug for nu, og ændrer og regulerer det som har taget overhånd. 

Du fortjener at stå stærkt i dit liv nu!  

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Klienterne siger:

Kvinde

33 år, Tankermylder, selvværd, relationer 

Lotte har jeg været hos nogle gange, de første gange var vi i lånte lokaler. Selvom lotte ikke var i sine vante lokaler, har hun formået at skabe et rum der var vores, og jeg var tryg med det samme! Jeg er benovet over hvor autentisk, nærværende og imødekommende lotte har været.

Lotte har en fantastisk teknik til at få stillet de rigtige spørgsmål, få mig til at reflektere og være i proces efterfølgende.

Allerede nu, ved hun hvad vi skal næste gang jeg kommer - det er altså fantastisk!

Lotte, hun dur, hun er der når du er klar!

Mand 

47, Overtænkning og angst

Jeg har gået i et forløb hos Lotte, i forhold til min angst. Jeg har rykket mig mere i de ca. 4 måneder jeg har gået hos Lotte, end alt muligt andet jeg har prøvet de sidste 10 år. Jeg oplever en nærværende, empatisk og faglig dygtig terapeut, der gør sit bedste for at hjælpe mig både i forhold til at støtte mig, udfordre mig og give mig brugbare og konkrete redskaber. Jeg har været virkelig glad for forløbet og er super taknemmelig over den hjælp jeg har fået. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre der er på udkig efter en dygtig terapeut.

 
Kvinde

30 år, overtænkning, selvværd, relationer

Jeg er en kvinde på 30 år der har haft et effektivt forløb hos Lotte. Samtalerne med Lotte var med til at få mig til at reflektere konstruktivt over mit liv og finde det positive frem.

Stor anbefaling fra mig!

Kvinde

23 år, angst, selvværd, overtænkning

Jeg henvendte mig til Lotte, fordi angsten havde fået lov til at styre min hverdag. Her blev jeg mødt af en empatisk, mild og nærværende terapeut, som jeg med det samme havde stor tillid til.

Hos Lotte følte jeg mig imødekommet og forstået, fordi hun var god til at lytte og spørge ind til tingene, så jeg fandt ind til de dybere årsager. Det gav mig modet til at arbejde med de sårbare ting, som Lotte på en meget fin og mild måde hjalp mig igennem med.

Jeg er enormt glad for det forløb, jeg har været i hos Lotte, og jeg giver mine varmeste anbefalinger herfra!