Overvind angsten - Genvind kontrol, ro og livsglæde!

Effektiv terapi, varige resultater!

Har angsten kastet en skygge over dit liv og forhindrer den dig i at leve fuldt ud? Så skal du vide, at der er effektiv hjælp at få, og at du selvfølgelig ikke skal acceptere at leve et liv styret af angst. Jeg arbejder dedikeret med at hjælpe mennesker med angst, bekymringer og panik i alle aldre. Jeg hjælper ligeledes gerne dig med at genvinde kontrollen, tryghed og frihed til at leve det liv ønsker.  

Min tilgang er baseret på den trygge relation, og i terapien vil du opleve, at der er plads til at være præcis som du er og forløbet tilpasses dine unikke behov.

Tag første skridt og book dit forløb eller en uforpligtende gratis telefonisk forsamtale på 20 min. 

Få en tid inden for tre hverdage!

Det siger klienterne om deres angst-terapiforløb 

Mand, 47 år

Terapiforløb med fokus på angst og lavt selvværd

Jeg har gået i et forløb hos Lotte, i forhold til min angst. Jeg har rykket mig mere i de ca. 4 måneder jeg har gået hos Lotte, end alt muligt andet jeg har prøvet de sidste 10 år. Jeg oplever en nærværende, empatisk og faglig dygtig terapeut, der gør sit bedste for at hjælpe mig både i forhold til at støtte mig, udfordre mig og give mig brugbare og konkrete redskaber. Jeg har været virkelig glad for forløbet og er super taknemmelig over den hjælp jeg har fået. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre der er på udkig efter en dygtig terapeut.

Kvinde, 23 år

Terapiforløb med fokus på præstationsangst, socialangst og overtænkning 

Jeg henvendte mig til Lotte, fordi angsten havde fået lov til at styre min hverdag. Her blev jeg mødt af en empatisk, mild og nærværende terapeut, som jeg med det samme havde stor tillid til. Hos Lotte følte jeg mig imødekommet og forstået, fordi hun var god til at lytte og spørge ind til tingene, så jeg fandt ind til de dybere årsager. Det gav mig modet til at arbejde med de sårbare ting, som Lotte på en meget fin og mild måde hjalp mig igennem med. Jeg er enormt glad for det forløb, jeg har været i hos Lotte, og jeg giver mine varmeste anbefalinger herfra!

 

Jeg arbejder ofte med følgende typer af angst i terapien:

  • Præstationsangst: Frygt for at blive vurderet negativt af venner, kollegaer, forældre, lærere og ledere kan føre til præstationsangst og undgåelse af udfordrende situationer eller overdreven perfektionisme.
  • Social Angst: Frygt for sociale situationer, som f.eks. at deltage i arrangementer eller tale offentligt, kan føre til isolation og begrænsning af sociale interaktioner
  • Usikkerhed, tvivl og katastrofetænkning: Konstant bekymring for fremtiden, usikkerhed om ens evner og konstante Hvad nu hvis-tanker kan skabe et angstfyldt indre miljø.
  • Frygt for frygt og tab af kontrol: En cyklus af at bekymre sig for angstsymptomer og at reaktioner kan udvikle sig, hvor personen bliver bange for de fysiske og mentale aspekter af deres angst.


Lotte Kirkebye - Psykoterapeut MPF

Bliv fri af angst nu! - Dit terapiforløb: 

Uanset om du ”blot” lider af tonsvis af bekymringer og negative tanker, og først nu har fået en fornemmelse af, at det du oplever måske er panik og angstanfald eller du reelt er diagnosticeret og medicineret for angst, herunder generaliseret angst, panikangst, social angst, tvangstanker og OCD, så er du velkommen. Gennem aktiv og nærværende samtale-terapi vil du opnå indsigt, forståelse og perspektivering af din situation og tilstand samt få værktøjer og strategier, til at håndtere angsten og genoprette din livskvalitet!

Kontakt mig for en uforpligtende og gratis forsamtale, hvis du har mod på:

  • Et Individuel skræddersyet terapiforløb i et trygt og fortroligt rum, hvor du ubekymret kan dele det som fylder og vi sammen arbejder hen imod en stærkere version af dig.
  • At få værktøjer til mestring: Praktiske teknikker, der hjælper dig med at håndtere angst i hverdagen og genvinde kontrollen over dine tanker og følelser.
  • En sikker vej mod nye strategier og frihed til at leve det liv du ønsker.

 Du fortjener et liv, der ikke begrænses af angst. Kontakt mig i dag og start din rejse mod indre ro, balance og frihed. Jeg tager gerne den rejse sammen med dig :-)

Vi finder en tid for din første session eller en gratis telefonisk forsamtale inden for tre hverdage!